Even voorstellen!

Ik ben Femke Schelvis, sportfanaat en lachebek.

 

Misschien heb je mij wel eens gezien in de omgeving van Heemskerk, Beverwijk en Wijk aan Zee: in de sportschool, het zwembad, op de racefiets, in de golven met mijn surfplank of rennend over straat. Ik hou van trainen én van lekker en gezond eten.

 

Mijn passie voor bewegen ontstond op jonge leeftijd bij turnvereniging Tovado en zwemvereniging OEZA. Via de wedstrijdploeg van OEZA kwam ik in aanraking met kracht- en duintrainingen en gezonde voeding voor sporters. In mijn tienerjaren heb ik de droom gekoesterd nog eens mee te doen met de Olympische Spelen. Ik trainde hard en veel. Het liep allemaal anders, waardoor ik in aanraking kwam met andere sporten, na het VWO een opleiding tot leerkracht ben gaan volgen (Pabo) en een tijd gereisd heb.

 

De gedachte om iets met mijn passie te gaan doen liet me niet los. In 2015 heb ik daarom naast mijn werk als docent en coach op de Kennemer Praktijkschool, een opleiding Functioneel Trainen en BGN Gewichtsconsulent met specialisatie Sportvoeding gedaan. Daarna volgden de opleidingen voor Fitnessinstructeur en Personal Trainer. In de zomer van 2016 heb ik mijn bedrijfje MOVE Food & Fit opgericht, waardoor ik nu meer bezig kan zijn met wat ik leuk vind: mensen helpen met het bereiken van hun persoonlijke doelen.

 

Op dit moment ben ik nog steeds werkzaam op de Kennemer Praktijkschool én ben ik als zelfstandig ondernemer in te huren als sportinstructeur voor volwassenen en kinderen, personal trainer, voedingscoach en workshopgever voeding en beweging.

 

Mijn droom is om ooit in Portugal te gaan wonen om daar strand- en surftrainingen te verzorgen voor mensen die zin hebben in een sportieve vakantie.

 

Wil je meer weten over mijn werkwijze of onderzoeken wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op!

Ik kijk ernaar uit mijn enthousiasme en plezier met je te delen!

Let's MOVE!